Белый летний стих
До сходу ніч йде зорепадом.
А серпень, тихий теплий добрий
Межу для осені готує.
Уже пастельні стали фарби,
Та й грози з вІтрами втомились,
І люди вже змінили маски,
А буслі у ключі включились…
Останній раз траву скосили,
Під сонцем ніжним стала сіном.
Ще вчора ластівки носились
Сьогодні тихо в небі синім.
І зберегла вода тепло,
Бо літо в озеро втекло!
А небо синє, хмар немає
І нишком осінь підступає...
Вся ніжність літа вже пройшла
Бо нам прощатися пора…
версія російською мовою:http://stihi.ru/2016/09/21/3421
Свидетельство о публикации №120080305338