slip...

Без Рая каждый Ангел потерЯн...

........................... dance around in your smoke
........................... & flicker out... or
........................... it's gonna slip slip slip through
........................... through your hands...

© Olga Karpilova  «slip...»*
#zOneofLove


Рецензии