Iгнор

               
 І не звертай на мене ти ніякої уваги.               
 Ігнор до мене так буває притаманний.          
 Тобі любов моя, можливо, не до снаги?               
 Твій голос в слухавці жаданий і бажаний.               
 Ти забуваєш вже про моє існування.               
 Тобі згадати про вірші і про кохання?               
 В душі народжується знов розчарування.               
 Жевріють полум'ям ті спогади з зітханням.               
 Поводиш ти себе, як чоловік ображений.               
 І творчість моя не дає тобі знов враження.               
 А поведінка твоя так спокійна і розважлива.               
 Тобі освідчитись не можу поки зважитись...               
 02. 08. 2020


Рецензии