Моя Мар чка. Посвящаю однокурснице Сорохан Марии

Марічко, моя ти Марічко,
Сколихнула ти душу мою
Я, ніби у юність вернулась
І пісню співаю свою

Марічко, моя ти Марічко,
Ти гарна, така як колись
Роки красоту не забрали
Над очима ті же брови звелись

А очі, як вуглики чорні
І дивляться в душу мою
Тебе впізнаю я, Марічко,
І вроду твою впізнаю

Хоч кажуть, що люди з роками
Характер міняють, красу
Одне лиш у тебе змінилось
Відрізала с часом косу

Тай старша ти стала, мудріша
І діти дорослі уже
Бабусею, кажеш, ти стала
І внучка у тебе росте
 


Рецензии