Радуга над украиной

Веселка для України

Чиновники  злодії, не чують свій народ,
Виконують  вони  усі  накази з зовні,
Та відчуття що не беруть нас до уваги
Ніби нас  нема, ми не народ а зброд,
Бо доллари для них замість ікони
І неможливо  вже достукатись до них ,
Бо ж ми не рівні, жебраки  та сіромахи,
Вони в високості, та гордості живуть , 
Народ вже животіе - ледве виживае,
Вони ж окрема каста наче вишній світ
Де для народу України місця вже немає.
Але я вірю, що прийде блаженний час.
І Божа милість на народом знов засяє,
Помилуе , простить,  Всевишній  нас.
Над Україною веселка знов засяє….

Автор Широков  А.А. 31. 07. 2020 г Киев Украина.


Рецензии