Проклятi часи

Шинкарі сьогодні знову перші…
От халепа, бачив би Богдан,
Що накоїли нащадки. Яке серце
Витримає цей сатанинський клан?

Що не мов пухлина їсть країну
Ніби в давні, прокляті часи.
Продають шматками Україну.
Землі, надра, небо і ліси.

Викупив пейсатий наші церкви,
А ординець світло погасив,
Москалю замалі наші жертви.
Свідок Бог, я так його любив.

А тепер зневіра та зневага.
Православний поділився люд.
А шинкар радіє нашій спразі,
Ти віддай останнє – там наллють!

Тільки лють людей, неначе атом
І на троні блазню не всидіти.
Не дивуйся, друже, коли раптом
На Майдані знов зберуться діти.
31.05.20

 


Рецензии