Я закоханий в стан незнайомоi юноi панi

Я закоханий в стан незнайомої юної пані.
А можливо – не пані. А панночки. Швидше за все.
Я люблю, як вона йде повз мене у доброму стані,
як букет гарних квітів у теплих обіймах несе.

Моя панночка-пані – закохана в щастя – я знаю.
І на мене ці хвилі щасливі всякчас мають вплив.
І здавалось мені, що це я пані-панну кохаю
і що я – саме я – ці букети щасливі створив.

Але якось вона поверталась додому без квітів.
І повз мене пройшла, мов ім'я її – Сум і Печаль.
Я відчув, як жінкам без букетів самотньо на світі.
Як жінкам без любові самотньо на світі, на жаль...


Рецензии