Don t ask me why?
Believe, I know...
I know a pain.
I felt... I saw...
I did bad things.
I told bad words.
I killed dreams.
I broke some hearts.
I lose myself.
I play in game.
All, what you see,
Is only frame.
Свидетельство о публикации №120072800710