Крылатые дни настали.. на укр

КрилАті дні настали! Йой, настИрливо:
По парасОльках дОщик розходИвся.
Мені байдУже, що він так пріскІпливо,
На горобИну хОлодом пролИвся...
А чи то хОлод? Як вона ожИла!
Плоди напОвнились волОгой,  - соковИті!
А ми з тобою поглядом зустрІлись,
ЛипнЕвим поцілУнком оповИті
2020

фото із Інтернету


Рецензии
Чудово!!! Хороших, Вам, свят!

Люба Пентелюк   27.12.2020 17:46     Заявить о нарушении
Дякую! Вам гарних, добрих свят!

Елена Покровка 2   27.12.2020 17:56   Заявить о нарушении