Трагедiя

У кожній хлібині ми маєм
Трагедії дивний сюжет,    
І очі на це закриваєм,
Як вчить нас того етикет

Зернятка, що прагнули жити,
Відчути обійми землі,
І навколо життя відновити,
Пізнали лиш наміри злі.

На межі біля зрілого віку
Під мисливців потраплять ножі.
Щоліта  лунає без ліку
Стогін тих, хто згоріли в вогні.

У вогні безкінечної спраги
До наживи в рахунок слабких.
Полювання заради розваги,
Руйнування їх  доль нетривких

У кожній хлібині ми маєм
Трагедії й драми вінець - 
Ниви жертв, що ніхто не згадає,
Хто міг мати і інший кінець


Рецензии