Партизанск Ъ
Молитву бубнит :
> Дувра оттвесы ,
Гоби ,
Галлапогосы
Айдахо
The points to where
cannot reach the
a lonely stranger - ?
How can
get we meet
by the latest research
That - we are not an the animals , monkeyz
accordingly
" Уноси , друг - иль враг ?
свои koсти ( William Shakespeare - shake a little u bastard u know ? moreover u it's
fuking a snake
rill u by hoe
Свидетельство о публикации №120072507144