Тъга на немец
Един младеж от Дружба Три
И той и брат му,синковци от
Попче,тоест,Капитан Речно плаване.Не брат му,точно
Тоз младеж ми каза
Че езерото в Дружба 2
Е място за отдих и плаж.
Но пък хайлазите минават
Да ти изискат портмонето,
Не с бланки ,с бокс в ръката мека
Но хайде,остави човека
Да си седи тъй на тоз бряг
Там има дървени шезлонги
Но не съм ходил.може би пък
Ще ме заведат наскоро
да си похапна ,малеби.
Свидетельство о публикации №120072502105