Sorrow in Black towers touЭlz
зимы
мне ни по-нутру
What kind
a thing
that learned
f-m you
being between
two
Atlantic air fronts - ?
which one of 'em
is hot
____Und
another cold as strong
as ever could be ?
Shower attack s
Гроза трясёт коленки
долгитом
с ног до головы обмазан
Файф per cent contains the substance
of IBYPROFEN - What's that - Maybe - a paindowner ?
- А я и бу что-ли ?
- Гена-сука , совершенно хреново ______
- Так , Ты - лопасть открой
- А что там ?
- Настолько-дебильная ? - там : кнопка
от лифта
Or it would tear-turn-u-apart ?
- Would strive
- ok my love , this 's my stopЪ , call over You
Darling
a time later on
Свидетельство о публикации №120072408761