I your inspiration
How many hearts have I entered
How many will I burn with a smile?
But for you I live, I lived!
In a beautiful shaky world in this world !!!
You will not hear my steps
I'm somewhere deep in your heart
I am what is above your roof
And the fact that the chest will breathe easily ...
With that sinking, languishing,
You are waiting for me, sad about him;
I'm here with you, my nice angel,
I, your inspiration !!!
22.04.2012
Я ВДОХНОВЕНИЕ ТВОЁ
Во сколько я сердец вошла,
Я скольких обожгу улыбкой?
Но для тебя живу, жила!
В прекрасном в этом мире зыбком!!!
Шагов моих ты не услышишь,
Я где-то в сердце глубоко,
Я то, что над твоею крышей
И то, что грудь вдохнёт легко…
С тем замиранием, томимый,
Ты ждёшь меня, грустя о нём;
Я здесь, с тобою, ангел милый,
Я, вдохновение твоё!!!
22.04.2012
Свидетельство о публикации №120072404719