Confusion by metallica сухими сльозами

 

Я вистою в ударах твого мовчання
Конфуз – не безсмертний, а от серце – живе,
Дівчатко тендітне

Твої згуди не мають душі
А от груди, на сосці –
Рожево-трояндові

«Ти мовчиш, а я не сплю
Пізно починається вечір…»* -
Я цю пісню продовжую

Продовжуй!
Скажи, що треба для любові**:
Поцілунки, обійми, запал?

Мілена Лі.
Шеврон
Кохання,-ти – має ноги

2020-07-23

* «Ти мовчиш, а я не сплю…» - Мій вірш ТИХО
** Мій однойменний вірш «Що треба для любові»
(все це продовження однієї тематики та присвята для Мілени Лі, найкращої жінки в Яку раптово закохався з першого погляду вечором 2016-04-22-го)
*** "CONFUSION" пісня METALLICA 2016 (с) (р)


Рецензии