Мрiя

               
 Ми ті, хто чекає, коли буде свіже повітря.               
 І миті щасливі так хочеться вжити, як вітер.               
 Все життя ми шукаємо долю і різні повір'я.               
 І дорога буває крута, однобічна і рівна.               
 Ми ніколи не здатні втрачати мету і надію.               
 І охоче йдемо на круті кольорові події.               
 Нас ніхто не зупинить, коли зачаїлася мрія.               
 Її треба втілити, а потім привести знов в дію.               
 23. 07. 2020


Рецензии