Помiж травами рясно росими

Поміж травами рясно росими
Розливалися стоголосими
Красномовками, піснеспівами
І коханими, і щасливими.

Серед літечка впали зорями
Снами чистими та прозорими
Ніжність дотиків, шелест пошепків
Губи-пензлики в щічках-зошиті.


     <19 серпня 2017>


Рецензии