Як л то сп вом переповнене!!

*   *   *


Як літо співом переповнене!!
аж я тактовник повний —
              і тактовно
вілляв
цей звук
в серця — сріблястий — це жертовний —
цей звук
то не помилка
а для сердець — це Божий човник!


Як серце Богом
переповнене!
і тих не знаю
але й тих — не знаю
але тактильно
подушечками пальців з далей
                всіх
                приймаю
а це тактовно
серце — Богом переповнене...


Проте — вже музика чудова!
і пора Мови
підпливе — даль
               світанкова! —
й розчиниться
в ній човник

21.07.2020,
Київ


Рецензии