З Р кою неба золотою св титися р кою...

*   *   *


З Рікою неба золотою
світитися
рікою
Господи, як добре
із Тобою!


Політ із чаплі над рікою
плесо було —
не стало більш
водою
це я вже ближче є
до Тебе і з Тобою...


Із супокоєм

14.07.2020


Рецензии