Green Jungles

   from a-North Ontario
 да как-то
    выгреб

   мальчишки


   молнии в хвост
хренячили
  за всё - вам  , спасибо

 Над пихтой
поднял altitude
 Спасибо - за всё - und
   fuck you  !

 That district
much
   changed  me

   Got me - two
ways
 which should

  to arrange it

 Mine - exellent choice
 was to life

  You dont
let it go
  means -  Good-bye  - 


Рецензии