Моя мечта на укр
Чи може в чомусь не права,
Тож поясни, не розумію!
Помилку виправлю сама.
Чого ти хочеш, моя мрія?
Від нього я далеко, зрозумій,
Його своїм теплом ніяк не вкрию,
Бо він не стане більше твій.
Чому ти плачеш, моя мрія?
Чи то від болю? Чи від зла?
А може с заздрості? З невір’я?
Його я повернути не змогла.
Пробач мене, моя ти мрія!
Втомилась від зневаги звідусіль,
Омріяний тобою, моя мрія
Не вартий тих потрачених зусиль.
Свидетельство о публикации №120072006484