Я пропоную жити...

*   *   *

              Пропоную з колеса ефективних успіхів...
              вибрати вічність


1

Я пропоную  — жити
в любові, в якій
вже немає страху
чисті думки ісхождаху
з серця
і це вже не випадкові


Я пропоную — жити
щоразу
з серцем
яке перетре весь covid
я пропоную — родити
оазу
Мовою — Любові


Я пропоную — жити
в оазі з мовою
Любові...
звідки оспівати всяку
пропажу
в яку я не вліз, — ще не влажу, —
в яку я не можу перелитись
слово не зможе — плакатиму
залишається в Слові світитись
Любов — що — не зможе?
і його вхопить чорт
і мене — Любов
Божа!..


2

І душу кожну
чекає вічність —

                тільки
                в якому місці??

20.07.2020


Рецензии