я рад ю тому...

*   *   *


              Господу Ісусу Христу
              і Богородиці присвячується


я радію тому
добре знаю
як потоки неба
вибирають
нас
як ми їх
також вибираєм...


так нас й вибиратимуть
із рідних
птиці
вийняті з
небесних трас
поки в світлі —
день наш не погас


я радію тим
що добре знаю
Хто нас полюбив
і вибирає
й слово як сльоза
стече
в серця
не раз
раз — любов та вибрала
вибирає нас...

10.07.2020


Рецензии