Жизнь - 2. Красимир Георгиев

                ЖИЗНЬ 2

«Жить не по лжи.» Жил. Жив. Живу. Живой.
Поднимают вши вой.

-----------------------

Красимир Георгиев
ЖИВОТЪТ

Животът продължава, животът продължава, животът продължава,
животът продължава, животът продъл!ж†


Рецензии