Останнiм з садочку iде охоронець старенький
У нього ключі від усіх у садочку дверей.
Він любить усіх у садочку маленьких-маленьких.
За кожним найменшу пір’їнку завжди підбере.
У нього стареньке та лагідне серце велике.
Він старший від всіх у садочку дорослих людей.
Хоча для батьків діточок – лиш старенький безликий,
він щиро радіє, як світла малеча росте.
Ворота без зайвого скрипу зачинить надвечір
старенький і сивий, як місяць, маленький дідусь...
Він робить щодня необхідні і людяні речі.
Шкода, що не я у садочку до нього тулюсь...
Свидетельство о публикации №120071807177