У добры шлях

Сягоння сумеснага шляху пачатак…
Хвалююцца таты i моляцца  мацi
Аб мiласцi Боскай для родненькiх дзетак
Ды радасцi й шчасцi  з каханнем у хаце.

Любуемся ўсе элегантнаю парай,
Купаюцца госцi  ў вачах iх бяздонных,
Напоўненных музыкай, песняй i марай
Аб вечным каханнi i шчасцi для родных.

Дык хай жа над iмi паднiмiцца сонца,
Адправяцца на адпачынак свой хмары,
Напоўняцца сэрцы санетам бясконца,
Пяшчотным цяплом заiскрацца iх твары!

         *********
Сягоння  вось шчасце якое!
Такiя чароўныя двое!
А побач каханне i мудрасць
Складаюць жыццёвую сутнасць
Для гэтых цудоўных дваiх.
Расцвiўшых,  як сад,  маладых!


Рецензии