Рэхмэт Кадрия Апа

Иль Насиб итеп, кыскартып
Куйдыгыз исмегезне
Бик куркэм дип бэялимен
Куренгэн жисмегезне

Агылган моннарыбызны
Туплыйсыз. Бэялисез
Ижади хезмэттэш, диеп
Горурланам, белмисез

Туган конегезне котлап,
Куплэр шигырь язгандыр
Коллексия бизэр очен
Сонга тик мин калгандыр

Исэн-иминлек, унышлар,
Шат кэеф телим сезгэ
Тагын да шаян куплетлар
Булыр килэсе козгэ!!!

06.11.2019
Кадрия Саматова


Рецензии