Ти - одружений. я - одружена. Доросла Bossa Nova

1.
- День втікає, дощем спаплюжений,
нас лишає самих.

- Ти – одружений. я – одружена.
Розгубилися ми.

Приспів (удвох):
Хто колись покохав, той знається, –
так буває в житті:
і одружені закохаються,
та не можна іти.

2.
- Дощ – посилився. Світ – скалюжився.
Сум – по вікнах тече.

- Ти – одружена. я – одружений.
Та у серці – пече.

Приспів (удвох):
Хто колись покохав, той знається, –
так буває в житті:
і одружені закохаються,
та не можна іти.

3.
- Ми – напевне – вже не одужаєм.
Так і буде тепер.

- Ти – одружений. я – одружена...
Як забути тебе?..

Приспів (удвох):
Хто колись покохав, той знається, –
так буває в житті:
і одружені закохаються,
та не можна іти...

4.
- Вітер хвилями дме потужними.
Дощ ховає сліди.

Ти – одружена. я – одружений.
Та немає біди...

Приспів (удвох):
Хто колись покохав, той знається, –
так буває в житті:
і одружені закохаються,
та не можна іти...

5.
- День втікає, дощем спаплюжений...

- Нас лишає самих...

- Я – одружений...

- Я – одружена...

- Розгубилися ми (удвох)...

- Розгубилися ми (удвох)...

- Розгубилися ми (удвох)...


Рецензии