Гимн правде

Гімн правді
1
Здатність донести
хвилю протесту
цінуймо браття
горнє багаття.
   Поправді, поправді
   донести протести.
2
Правдою в очі
хто так захоче?
Праведно жити,
правді служити.
   Поправді, поправді
   і жити служити.
3
В серці дорогу
мати до Бога,
поруч і діти
будуть радіти.
   Поправді, поправді
   мати й радіти.
4
Часу так мало
щоб запалало
як боже диво
слово правдиве.
   Поправді, поправді
   як диво правдиве.
5
В дусі нам треба
бути як небо
маємо брате
правду казати.
   Поправді, поправді
   правду казати.

Чернігов, Святе.
10.07.2020.00:00


Рецензии