Зашумить-загуде

Зараз можна вiдкрито казати,
Те, що й так не було таэмнинцей:
Хто платив, щоб почали скакати
Мавпами на Майданi столицi?
Скiльки коштувало, щоб каструлі,
(Геть не хворi!) на голову люди, 
З задоволенням одягнули,
Як спокiйно сприймала це Рада…
Йшли на площi за тим, щоб латати
Дiромахи в родиннім бюджетi,
I за це були згоднi писати
Той непотрiб, що тхне в iнтернетi.
Хоч  обiцяне годi й чекати,
Але ж грошi – вони, мов  реп`ях:
Зашумлять, загудуть  i – скакати
Свiй славетний гопак на граблях!..


Рецензии