Сьогоднi

Сьогодні я вийшла з дому рано,
Дивилася , як розпускаються квіти,
Як мерехтять міські екрани,
Як біля фонтану грають діти.
В лаконічності дня - його надзвичайність,
В раптовій зливі - його загадковість,
Я дивилася, як дерева пручались,
Облиті дощем містичним знову.
Мов стародавній сувій, розкривається небо,
У ньому прочитала мантру "ом".
Променисте світло чекало на тебе,
І я чекала, стоячи над мостом.


Рецензии