ШОКО ЛАД

Щоб життя пішло на лад,
вам потрібен шоколад!
Вранці, ввечері й в обід,
шоколад вам їсти слід!

І з горіхами, і без -
шоколад знімає стрес!
Для гурманів, наче хліб,
з тропіків какао-біб!

Якщо вас долає втома,
їжте шоколад удома,
на роботі і в кав'ярні,
на базарі, в перукарні,

на зупинці у метро,
на прогулянці Дніпром,
на балконі, на дивані,
за столом у ресторані...

неважливо де і з ким;
чи солодким, чи гірким,
чи з горіхами, чи без,
головне - продукт й процес!

11.07.2020
Всесвітній день шоколаду


Рецензии