Жаваб
ГьикI лугьун ваз, Видади дуст, хъсан я,
Ихьтин жаваб, гьар са тIалдин дарман я.
Гьакъикъатда кьазватIа, на хабарар,
Чи яшариз кутугнавач тапарар.
Гатфари цуьк гъана, тIегъуьн азарди,
Дуьньядин халкь гьелекна и бизарди.
Шадвал амач, а виликан саягъда,
Низ минетда, лагь, вуна низ гьарагъда?
Шиирарни кIамач ерли туькIуьриз,
Я экверни кIамач, йифиз куькIуьриз.
Сивел маска, гъилерални бегьлияр,
Алаз акур чIавуз, физва зегьлеяр.
Амма, руьгьдай аватун - хас кIвалах туш,
Уьмуьр, даим авахьзавай булах туш.
Гьайиф къвезва, физвай уьмуьр бушдаказ,
Муштулухар гузни жезмач хушдаказ.
Хабар кьурдаз, хъсан я, дуст, - лугьузва,
Жув, лагьайтIа, гьакI хиялри тухузва.
Аллагь, Аллагь, гьуьрметлу дуст Видади,
Хъсанвилер гун чи халкьдиз Худади!
Сажидинан мурадни я - хъсанвал,
Къуй, гьамиша гумукьрай чахъ инсанвал!
Свидетельство о публикации №120071006119