Я все iй пробачив - i слово недобре
і грішне їй навіть простив...
Пробачів їй сум, що носила у собі.
Пробачив... Не ради краси.
Простив – не очей, що хвилюють, заради.
Простив – не заради ночей...
Простив, хоч навмисне сказала неправду,
яка мене й досі пече...
Пробачив мілких нісенітниць образи.
Пробачив нікчемне, дрібне:
я просто боявся, що більше ні разу
любов не покличе мене...
______________
Картини Гармашів
Свидетельство о публикации №120070907668