Приварюся до Бога до дзвону й дерев...
Приварюся до Бога
до дзвону й дерев
як Антоній до риб
тут любов —
й ти новий...
Більш живий в Бозі
знає де менше живий
як менш любить хто Бога —
себе віддере
відпливають світи
чомусь бачу — нецільні
і США
і РФ
й ставлю зірочку в небі* -
країни, що
належать до сучасності
09.07.2020
Свидетельство о публикации №120070902923