Baby

   ничего  -  никогда
  то
  Тебе

 Это - всё
 ни
 для
 слабых
 мозгов

 - Anyway
   tell me
   mine story              -    pls ?
 'cos , im - ready
to hear , from You
  ~  (я готов

  from black-white
  fotoes

  -  Didnt got u
it
  that
  pleasuring Time       ?

 Even Big-Boss says  :
  -  Dont mention it !
  It's going by itself   :     All right            Ъ   !


   - - -
 ~ without feeding -  never breeding   ~

  !
 

 
 


Рецензии