Очищу вс х аж до ст ни суконно...

*   *   *

Очищу всіх
аж до стіни суконної
аж шерхотіли б
ранки
й птиці малі й підранки
штришки
підбіли
прографи тектоннії
аж то родилися б
уста —
спраги іконної


а то й любов!
сузір’я квокне — і —
                сузір’я квокче
взялися очі
серце Небо смокче
як то й
в очах — і що вже ранок? —
коханих


і протикали б
драйв культури
крайньо нервні і знатурені
і бачитимуть
що ніби
даль — оштукатурено


Люби мене
о ясновидіння Любов Твоя!
й шкурки культури

05.07.2020,
з причастям!


Рецензии