Твiй профiль люблю... Той - навпроти нiчного вiкна

Твiй профiль люблю... Той  -  навпроти нiчного вiкна:
не місяць, не зірку, не хмару, не ніч – профіль, саме.
Багато картин у житті намальовано з нами:
чимало – улюблених, але найкраща – одна.

Твій профіль малює таємними фарбами ніч.
Всі фарби – таємні, всі фарби – чорнющі – до щему.
Твій профіль нічний – це таємна інтимна поема.
І фарби, хоч чорні, та всі – до вподоби мені.

Уранці твій профіль – вже інший: рожевий, ясний.
Здається, що він не повернеться вже до нічного....
Усі твої профілі – ранішні, денні – од Бога,
і профіль вечірній, та профіль нічний – тільки мій...


Рецензии
Гарний вірш. Дякую.З повагою,

Надия Позняк   09.07.2020 00:15     Заявить о нарушении