Вершкове морозиво

               
 Дистанція невидимих років не суперечить липню незабутньому.               
 Кохання - приголомшливий політ, що надихає в сьогоденні і в майбутньому.               
 Морозиво вершкове у кафе смакує поцілунком не губах.               
 Твій голос заблукав в моїх думках, і не знаходить свій зворотній шлях.               
 Палаюча душа відкритих днів вночі збирає спогади про тебе.               
 Твій погляд мої очі знов зустрів, і серце залишилось просто неба.               
 Природа забарилась в своїх снах, і розквітає по вівторках та суботах.               
 У неї особистий код і фах, і їй потрібно знову на роботу.               
 Забарвлена святими почуттями до тебе моя нинішня любов.               
 Незвична ніч з лимонними зірками веде у вирій таємниці і розмов.               
 Шампанське ллється чистою рікою, ведучи в День Народження квітневий.               
 Кохання - то є магія знайома, що не відпустить вже від себе...               
 02. 07. 2020


Рецензии