Той, хто вище мене
Не треба боятись відвертої смуги!
Від того не зійде із курсу Земля,
І вас не осудить ні йога, ні вУду.
Бійтесь підступності, ніжной брехнІ!
Бійтесь очей, що із присмаком зрАди!
Адже відомо, Апостол Петро до першого півня
Христа подло зрадив!
Я не даю ні порад, і ні вчу,
Я не богиня, А грішна людина.
Просто стараюсь нести доброту,
І вірю у вічні і цінні мерИла!
І думаю син Божий є дипломат!
Завжди він дарує і вихід і шанс!
Тільки до нього з довірою йду,
Тільки його я без міри люблю!
2020
Фото С. Покровка
вУду _ загальна назва давніх вірувань, переважно на Африканському контигенті
Свидетельство о публикации №120070303051
Всього Вам найкращого! З повагою до Вас і Вашої творчості!
Людмила Леванюк 05.07.2020 21:57 Заявить о нарушении
Елена Покровка 2 05.07.2020 22:55 Заявить о нарушении