Veteranii
К И Ш И Н Ё В
(Mold.)
Nu mai santem acei,pe cind,
Aveam doar 20 de ani,
Pasim mai lent,dar darz ducind,
Drapelul demn de veterani.
Ideile ne sant vazute,
Cu mult curaj si cu avint...
Caci sant fiinte crunt corupte,
La care doar coruptii tind.
E haos mare,nedreptate,
Politicii ne au de robi...
Ce am avansat prin vitejie,
Ei ne socot doar de neghiobi.
E timpul de-a le declansa,
Ceata lor de hoti afurisiti,
E timpul de ai ofensa...
Ca sa traim mai fericiti.
Свидетельство о публикации №120070209159