Наш день
Ця Дата є - тебе немає.
Три роки любих онучат
Тепер один я обнімаю.
Без тебе в світі все не так
Життя безбарвно протікає,
Стою на ниві, як будяк,
Який на косу лиш чекає.
ПлАчу коханого вникаю,
Минуле бачу своїм світлом,
Караюсь, мучуся і каюсь –
Така ціна за довголіття…
2.07. 2020 р., Київ
Свидетельство о публикации №120070205577