Червоно-бiлi одяги..

***

Червоно-білі одяги
Страждаюча тканина
Тремтять – судома - рученьки
Де пальці довгі – щупальця

Червоно-білі одяги
Тканина розірветься
З клітини кров-мор вилетять
Життя спаси Ти дерево

300620


На фото: картина Ольги Ковтун (Киев) "Дерево життя".


Рецензии