Великий Пiст? - Да! Ну, тодi -
"Такая езда
Похлеще охоты!
Заставит нужда -
Забудешь здесь кто ты!.."
Инородная мудрость.
"Защекочут до икоты
И на дно уволокут!.."
В.С.Высоцкий.
Так, їх Великий Піст світ ще не бачив!
Прибув сам з Ватікану Папа Пій!
Він і не похмилявся зранку наче,
Як опинився в натовпі повій!..
Свидетельство о публикации №120063001538