Поцiлунок - душ eднання
Ніжний дотик губ,
Перша ластівка кохання,
Після часу мук…
Очі бачать, серце чує,
Не в своїх руках,
Небо щастя нам дарує,
Обминає жах…
,
Промовляєш: "Алілуя"!
В Храмі серед дня,
Мила, вір, тебе люблю я,
Ти на вік моя.
Автор Геннадій Сівак.
27 червня 2020 року.
Свидетельство о публикации №120062907227
Музы в лад!
Валерий Буслов 09.07.2020 06:41 Заявить о нарушении