Поиски - Search

Меня раскололи когда-то,
И выбросили кусок,
Наотмашь и без возврата,
Пожизненный дали срок.

Ищу я себя в чужбине,
На дальних краях Земли,
Всё славно в моей картине,
А краски не подвезли.

--

It's been a while since I was cleft.
They sentenced me for life,
With no directions, I was left
A country in a strife.

I'm trawling since trough foreign land,
To make me whole again,
My puzzle holds, but picture's bland,
All jumbled and insane.

13.06.2020


Рецензии