Життя

Не бруднуй рідненьку землю,
Ти смакуй наш рідний хліб.
Не бажай людині болю.
Щоб поменше було бід.

Дай води напится з криниці,
Та шматочок хліба в руку поклади.
Не кажи, що це усе дрібниці,
Це багаство наше - це плоди.

Там, де нас нема - там краще.
Все ж ніхто не знає краще як...
Тобто це життя найкраще,
Бережи життя, Козак!


Рецензии