Господи, я не гадюка, не гадюка,...

*   *   *



Господи, я не гадюка, не гадюка, —
шепчеться задавнена пилюка.
Той її
рукою й серцем знає,
хто її
із лиця вічності
стирає!


Та й у себе
з лиця подвигу і муки
познімає — клаки
із кошлатої пилюки


вічність сяє
Вічність — знає
от безкрилі
очі в мох
і що то сяє
і спаса
те не читають


чи читають?

27.06.2020


Рецензии