Швидк сть до безсмертя

                Господу безсмертному
                Христу присвячується



о! є хто
насінням
дрібніший за мак!
з каменю воскресінням —
ти глянь нема тіні
вирвавсь —
вибух-портулак!!


прямо на щебінці
серце золоте
скрути тіні на червінці
раз ти ввись —
цвітеш!!


раз цвів
й зрів у горах
розвеселий так
Давид мимо* хорів
заладнав гопак

26.06.2020

* - «І буду танцювать перед Господом!» —
цар-поет Давид
своїй дружині,
бо його осуджувала
серед процесії за танець перед Ковчегом


Рецензии