Кутун хъия лувар на чак

Умудар гваз атанатlа
Яраб чаз и гад?
Чи рикIерни ийидатlа
Гила кьванни шад?

Гатфари цlи гъана тlегъуьн
Лезги хуьрериз.
Тахьурай зи гафар къехуьн
Иер цуьквериз.

Четин хьанва, дарих хьанва
Ацукьна кlвале
Я кас текъвез салам гана,
Физвачни зегьле.

Вилик ква зун атай гатун
Кlевиз гъил кьуна
- Шадар хъия вуна, гад, чун,
Рекьер кутуна.

Хкваш вуна  яргъаравай
Рик1 алай дустар
Чи Булахдал ятаравай
Гъваш цlийи хабар.

Гад, кутазва умуд за вак
Мурадар ава...
Кутун хъия лувар на чак!
Зи тlалабун я...


Рецензии